Het wordt ons nog gemakkelijker gemaakt om een bezoekje aan de kookstudio te brengen. Met de komst van de KookstudioJaarkaart© wordt het koken in een kookstudio maar liefst 20% goedkoper voor twee personen.
In navolging van jaarkaarten voor hotels en restaurants is de markt van kookstudio's de laatste jaren zo sterk gegroeid dat eenzelfde initiatief ook voor kookstudio's in het leven is geroepen. Nederland telt momenteel iets meer dan 400 kookstudio's (bron: Kookstudiogids.nl).

Inmiddels bezoeken meer dan à©à©n miljoen bezoekers per jaar een kookstudio en wordt er een omzet gerealiseerd van ruim 55 miljoen euro per jaar (bron: KookstudioTrends). Met de komst van de KookstudioJaarkaart© willen de initiatiefnemers (Jan Rutten en Diederik Bogaard van Culi Media Group) meer bezoekers creëren voor de kookstudio's. Daarnaast wordt het meervoudig bezoeken van kookstudio's met deze kaart op deze manier ook een stuk aantrekkelijker gemaakt.

Aan de prijs van de KookstudioJaarkaart© ligt het niet, die is een stuk goedkoper dan vergelijkbare jaarkaarten; namelijk à¢à¢â‚¬Å¡¬25,- voor een heel jaar. Daarnaast krijg je er een gratis proefexemplaar van het Foodmagazine delicious bij. Wij nemen de proef op de som: Een gemiddelde kookworkshop bij een kookstudio kost tegenwoordig ongeveer à¢à¢â‚¬Å¡¬60,- per persoon. De kaart geldt voor twee personen dus hebben we het over een bedrag van 120,-. Hier kunnen we met de jaarkaartkorting dus à¢à¢â‚¬Å¡¬24,- euro van af trekken. Je hebt de KookstudioJaarkaart© er met 1 keer dus al uit.

Volgens Jan Rutten en Diederik Bogaard gaat de kaart echter nog veel meer bieden: Ze zitten met vele partijen rond de tafel om de kaart nog aantrekkelijker te maken.. Niet alleen kunnen houders van deze kaart met korting naar culinaire beursen. Ze kunnen straks ook met korting produkten kopen die alles met koken te maken hebben.
Op de vraag of ze al een tipje van de sluier kunnen oplichten, konden de heren ons alvast vertellen dat alle Jaarkaarthouders straks ook een gratis proefexemplaar van het toonaangevende wijnmagazine Perswijn tegemoet kunnen zien. " We hadden graag nog meer verteld, maar pas als alles helemaal rond is, kunnen we meer vertellen." "laten we hier wel verkondigen dat je de KookstudioJaarKaart in 2009 er in ieder geval dubbel en dwars uithaald."We hebben nog wat verrassingen in petto!"

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular